A júniusi DIP Design Passage vendége - Pandarte

2016. június 7., kedd

A júniusi meghívott vendégünk Bánhidi Dóra, a Pandarte bloggere lesz. Írtunk egy ismertetőt Dóráról és a munkásságáról, hogy jobban megismerjétek, mielőtt személyesen is találkozhattok vele június 11-én, szombaton, a Passzázsban, ahol három workshopot is szervezett nektek, melyről szintén bővebb információt adunk, de előbb jöjjön egy kis bemutatkozó.

Ha még nem találkoztatok a bloggal, akkor most közelebbről is megismerhetitek kicsit.


Dóra így mutatja be tevékenységét:

"Blogomon rengeteg hazai tervezőről, innovatív ötletről, helyről és designról írok, ezzel szeretném inspirálni az embereket. Olvasóimnak különböző kreatív workshopokat is szervezek, ahol a résztvevők közelebbről is megismerhetik az alkotói folyamatokat, hiszen saját maguk készíthetnek el például ékszereket, táskákat, pecséteket, lakásdekorációkat... stb."



Nagy örömünkre szolgál, hogy Dóra a magyar tervezőket részesíti előnyben, hiszen számos designer van kis hazánkban, és a DIP Design Passage "hitvallása" is azon alapszik, hogy megmutassa nektek, a közönségnek: milyen remek dolgokat alkotnak, amik világ színvonalon is megállják a helyüket.




Dóra a blogjában hétről hétre bemutat egy magyar tervezők vagy márkát, gyakran ki is próbálja az adott márka termékének előállítását, ezzel is közelebb hozva az olvasót a termékhez.

A szombati DIP Design Passage-on nemes feladatra kértük fel: legyen a zsűri, a következő hónap (azaz július) alkotóját fogja kiválasztani, aki nemcsak a címet nyeri el, hanem egy kiemelt standot is kap a júliusi vásárban. Ezúton is köszönjük, és izgatottan várjuk az eredményt!

De nem csak a zsűrizés miatt érkezik hozzánk Dóra, hanem három foglalkozást is vezényel majd a vásár ideje alatt, amiért szintén érdemes lesz ellátogatni a passzázsba. A workshopokon nyári ékszer szetteket készíthettek a Folenta Designnal együttműködve.

Részletekről bővebben ITT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Proudly designed by Mlekoshi playground