A hónap alkotója - Eagle decor

2016. augusztus 31., szerda


Gratulálunk a szeptember hónap alkotójának, aki nem más, mint az Eagle Decor! A zsűri szerepében ezúttal Vanyovszki Mária, A Salon megalkotója tündökölt. Köszönjük neki, hogy elfogadta a nemes feladatot!:)
Az Eagle decorral indítjuk az új évszakot, és ahogy már megszokhattátok egy interjú kerül hamarosan az éterbe a márka megálmodójával; Sas Klaudiát kérdeztük a dekorral kapcsolatos terveiről. Mindenek előtt, hogy egy kicsit felcsigázzuk az érdeklődéseteket, szeretnénk bemutatni néhány érdekességet a márkával kapcsolatban.

Ki is az az Eagle decor?
A márka alapítója, Sas Klaudia, aki nagyon sok területen tevékenykedik: közgazdász, esküvőszervező, bártender és virágkötő is egy személyben.
Az alkotó lényéhez közelítve: az Eagle decor a dekoráció számos lehetőségét mutatja be az érdeklődő számára. A lámpákon, órákon, apró kiegészítőkön keresztül élő növényekkel díszített lámpákat - vagy másik oldalról - az élő növényeknek lámpából kialakított otthont készít. Ami aztán hangulatvilágítás lesz. Az órák sem egy stílusban készülnek, a művészi szabadság nem szab határt.



Kalitkából hangulatvilágítás






Esti fények





Kézzel festett óra







Dekoráció tengerparti hangulatban






Disco lámpa






Élő óra





Kaktuszgyűjtemény és világítás egyben
Az Eagle decor elérhetőségei:

Facebook
Blog

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Proudly designed by Mlekoshi playground