A Salon - augusztusi zsűrink

2016. augusztus 10., szerda

A nyár utolsó DIP Design Passage vásárán, augusztus 13-án az A Salon alapítója, Vanyovszki Mária lesz a vendégünk és tervezőink közül ő fogja kiválasztani a neki legjobban tetsző standot, illetve márkát.

Összegyűjtöttünk nektek egy rövid bemutatót A Salon-ról, Mártáról, a koncepcióról, ami egyedi kezdeményezésként indult.



A http://asalon.hu a magyar divattervezőkről és márkákról szóló, független információs felület és hírportál. Szeretettel...




Ötletgazda, alapító és főszerkesztő: Vanyovszki Mária



Eredeti diplomám bölcsész. A szavak mellett ugyanakkor mindig nagyon érdekelt a látvány kifejező ereje, így vizuális művészetekre szakosodtam. Az elmúlt 15 év alatt ugyanakkor hosszú időket töltöttem jogi és gazdasági területeken. Dolgoztam külföldön, itthon; a non-profit, kulturális és az erősen eredmény orientált, pénz-centrikus, gazdasági szférában; kis magyar cégnek és nemzetközi nagyvállalatnak. 2015 augusztusában döntöttem úgy, hogy magam mögött hagyom jól fizető, biztos, vezetői állásomat, vele a túladminisztrált és túlpolitizált nagyvállalati szférát, és létrehozok valamit, ahol tudásomat, képességeimet és tapasztalataimat a magyar divattervezők szolgálatába állítom.”

Így jött létre A Salon Budapest, Magyarország legátfogóbb tervezői adatbázisa, illetve a folyamatos bővülés és a megjelenési lehetőségek révén egyedülálló információs fórum a szakma szereplői számára, valamint a magyar divat rajongói és vásárlói körében.

Elsődlegesen összegyűjti és bemutatja a magyar divattervezőket; az új kollekciókról, bemutatókról, üzletnyitásokról, egyéb eseményekről, vásárokról, nyílt napokról rendszeresen beszámol.

A kétnyelvű oldal közli továbbá a magyar divattal kapcsolatos egyéb híreket, információkat, pályázati kiírásokat, és új tehetségek bemutatkozását teszi lehetővé.


A Salon, ahol találkozik a szakma és a rajongó, érkezzen az oldalra a világ bármelyik pontjáról is, így formálva egymás ízlését és világképét, és növelve a magyar termékek ismertségét és hírnevét.


Találkozzunk szombaton!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Proudly designed by Mlekoshi playground