Szuper nyári babaváró ajándékötletek

2017. július 18., kedd

Babaváró összeállításunkban olyan márkákat és alkotókat mutatunk be, akik egyedi, kézműves technikákkal megalkotott szépségeket kínálnak. Gyakran saját szükséglet kielégítésére tervezték az alább felsorolt tárgyakat, vagyis olyan igények kielégítésére, amire a piacon nem találtak megfelelő megoldást. Ilyen például a mosható pelenka, a cuki hajbavaló masni, mosható játékok.


Az első alkotó a DetKKo, a mosható pelenkát nem más, mint a család legifjabb tagja reklámozza. Ő az ihlető és a terméket tesztelő gyerkőc is. A Dip-eken is találkozhattok vele, hiszen egy családi vállalkozásról van szó, ahol a gyerekek és a felnőttek is kiveszik a részüket a jóból.















Ha tervezős, naplóvezetős anyukának szeretnétek meglepit okozni, akkor szívből ajánljuk KarlaLina babanaplóit. Fiús, lányos és unisex színekben és összeállításokban is gondolkodhattok; a cuki zsiráfok, majmok és pandák mellett a letisztultabb design kedvelői is találnak tökéletes ajándékot.















A Poisjardin nem kifejezetten gyerekmárka, de a játékosságból és cuki mintáiból simán el tudjuk képzelni a gyerekszoba falán a Poisjardin printjeit, a vászon táskái lehetnek játékok tárolói, illetve utazánhoz is praktikus, mert minden belefér, amire szükség lehet egy kirándulás során.









A mini cipők mindig népszerű ajándékok, nincs is ezen mit csodálkozni - ki ne olvadna el egy pár centis cipellő láttán! :) Ezt is lehet fokozni: a PilooShoe cipőcskéi például nyuszi formát is ölthetnek. Bizony!:)









Szinte minden gyereknek van egy kedvenc plüss állatkája, amit mindenhova magával visz! A Zokni Nyunya márka zoknikból varázsol ölelgethető, pihe-puha állatokat, szörnyecskéket, pónikat.















Ha egy babafotózáshoz kerestek kellékeket, akkor a Yael cuki masnijait, és hajpántjait ajánljuk. Letisztult elegancia, de mégsem komoly, Szuper ajándék!

















A listánk a babaváró ötletekről természetesen nem teljes, böngésszétek bátran a DIP Design Passage oldalát és jussatok el az alkotók oldalaihoz, illetve gyertek ki a DIP-re ahol személyesen is találkozhattuk velük!

Legközelebb július 22-én, szombaton!

https://www.facebook.com/events/761283067385533/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Proudly designed by Mlekoshi playground